Четверг, 29.06.2017, 00:54
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Модератор форума: Катран, SITH, Denis_K 
Форум » Схемотехника » Аудиосистемы. Усилители. » Динамики SHARP і параметри Т.С. (есть динамики от телека)
Динамики SHARP і параметри Т.С.
MarsikДата: Среда, 31.08.2011, 21:09 | Сообщение # 1
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 954
Репутация: 1
Статус: Offline
Есть пара динамиков от телека Sharp.
на них написано:
Sharp
444077
8 OM 15W
China
6H42B
Підключав до музю цент. грають не погано особливо здивувала передача ВЧ. і без корпусу було "відносно" непогані НЧ.... і СЧ само собою. тоді все зразу стало ясно динаміки широкополосні. Корпус телевізора сам не бачив. Але казали що там якогось окремого відділення для динаміків не було. Вони використовували вроді обєм самого телека.
Як правильно для них оформити корпус щоб не знімати їх параметри Т.С.
розміри дифузора 13Х5см.
фото
Прикрепления: 8100610.jpg(116Kb) · 7383721.jpg(130Kb)
 
Санек93Дата: Среда, 31.08.2011, 21:23 | Сообщение # 2
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 706
Репутация: 12
Статус: Offline
Литров 20 обьема хватит
 
MarsikДата: Среда, 31.08.2011, 21:26 | Сообщение # 3
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 954
Репутация: 1
Статус: Offline
І ще одне питання по параметрам Т.С.
Вимірював параметри Т.С. динаміка Alphard ETP-65B2
Резонанса частота в вільному просторі 50Гц.
Коли помітсив в закритий ящик щоб поміряти резонанасну частоту на мультиметрі напруга на частотатах десь 40-50Гц. від 20мв. по одному мільвольті піднімається до 200мв. і тоді падає по одному мілівольті до 20 і т.д. шо за фігня????

Добавлено (31.08.2011, 21:26)
---------------------------------------------

Quote (Санек93)
Литров 20 обьема хватит

це багато!
Але грати має нормально.
я думав про оформлення коли вся задня стінка корпусу в отворах....
 
Санек93Дата: Среда, 31.08.2011, 21:29 | Сообщение # 4
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 706
Репутация: 12
Статус: Offline
Quote (Marsik)
це багато!

Сам знаешь ответ а спрашиваешь smile Какие же мы украинцы странные)
 
MarsikДата: Среда, 31.08.2011, 21:33 | Сообщение # 5
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 954
Репутация: 1
Статус: Offline
Quote (Санек93)
а спрашиваешь

20 літрів це десь 25-30 Ват динамік треба. а в мене приблизно 15Ват. Він трохи завеликий як на 15ват.
А я питаю який корпус для нього треба адже динамік широкополосний...... я не хочу робити корпус на вгад бо може га*но вийти)))
 
SITHДата: Четверг, 01.09.2011, 05:54 | Сообщение # 6
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 1396
Репутация: 7787
Статус: Offline
Всё верно, литров 10 хватит!

 
MarsikДата: Четверг, 01.09.2011, 19:50 | Сообщение # 7
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 954
Репутация: 1
Статус: Offline
А тип акустичного оформлення?
 
Санек93Дата: Четверг, 01.09.2011, 20:24 | Сообщение # 8
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 706
Репутация: 12
Статус: Offline
Marsik, зя хватит, ведь динамики телевизионные а не проф.
 
MarsikДата: Суббота, 03.09.2011, 14:14 | Сообщение # 9
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 954
Репутация: 1
Статус: Offline
Коли вони стояли в телевізорі там не получався ЗЯ.
Але сам корпус телевізора я не бачив.
Підійде для них тип корпусу без задьньої стінки.
 
Форум » Схемотехника » Аудиосистемы. Усилители. » Динамики SHARP і параметри Т.С. (есть динамики от телека)
Страница 1 из 11
Поиск: