Вибір клавіатури
|
|
misterbicips | Дата: Понедельник, 26.06.2023, 23:12 | Сообщение # 1 |
Решил остаться
Статус: Offline
| Всім привіт! Шукаю собі нову клавіатуру, і хочу саме ігрову, оскільки люблю грати в ігри. Порадьте мені якісну та зручну ігрову клавіатуру, та інтернет-магазин де її можна швидко придбати.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Вторник, 27.06.2023, 16:15 | Сообщение # 2 |
Решил остаться
| Розумію тебе, сам такий дуже люблю грати в ігри. Якщо хочеш, можу тобі порадити дуже хороший інтернет-магазин, де великий вибір комплектуючих до комп'ютера, і в тому числі є всі види клавіатур.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Вторник, 27.06.2023, 16:17 | Сообщение # 3 |
Решил остаться
| Порадь, будь ласка, бо навіть не маю уявлення, де буду купувати клавіатуру, та ще не визначився яку. Можливо ти мені порадиш хороший варіант ігрової клавіатури? Ти мені дуже допоможеш!
|
|
| |
Levchenko | Дата: Вторник, 27.06.2023, 16:22 | Сообщение # 4 |
Решил остаться
| Я б радив вам купити ігрову клавіатуру HATOR Starfall Outemu Red (HTK-608) Black https://telemart.ua/ua/keyboards/ в інтернет-магазині Telemart. Ця клавіатура має червоні механічні перемикачі Outemu Red, які забезпечують відмінний відгук і точність при натисканні клавіш. Вона також має підсвітку клавіш, що дозволяє грати в темних умовах.
Клавіатура має стильний чорний дизайн, який буде виглядати добре на вашому столі. Telemart є надійним інтернет-магазином, і ви можете розраховувати на якісний продукт і доставку у вказаний термін.
|
|
| |