Суббота, 14.03.2026, 17:06
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SITH, Катран  
Незапланована вагітність - куди йти першим кроком
kozeevkiril269Дата: Среда, 25.02.2026, 13:46 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Тест позитивний, але дитину зараз не планувала і не готова. Не знаю куди йти і з чого починати - до гінеколога, в лікарню, чи одразу в приватну клініку? Підкажіть, як краще діяти щоб не витрачати час даремно?

makartaranovsДата: Среда, 25.02.2026, 20:02 | Сообщение # 2
Решил остаться
Статус: Offline
Розумію твій стан - коли дізнаєшся несподівано, голова спочатку йде обертом і здається що не знаєш за що братися. Першим кроком зазвичай є УЗД щоб точно визначити термін - від нього залежить вибір методу і подальший план. Коли сама шукала де зробити аборт у Києві без черг і бюрократії, зрозуміла що приватна гінекологічна клініка - найшвидший і найзручніший варіант, бо і запис і огляд і процедура в одному місці. Я заздалегідь вивчила інформацію ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ і прийшла на прийом вже з розумінням що відбувається і з правильними запитаннями. У Світлані мене прийняли вже наступного дня після дзвінка - жодних тижнів очікування і непотрібних направлень. Лікар провів огляд, зробив УЗД і одразу пояснив усі варіанти під мій конкретний термін. Не зволікай - чим раніше звернешся, тим більше варіантів буде доступно.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: