Микросхеми ULN
|
|
Marsik | Дата: Четверг, 15.09.2011, 19:13 | Сообщение # 16 |
Знающий
Статус: Offline
| Quote (Denis_K) Транзистор нужно включить по схеме с ОЭ. Так я на картинці? Я так включав перший, не працювало але знайшов в чому проблема! Коли транзистор відкриється на вході МС буде мінус і тоді транзистори в середині МС не відкриються. Напевно потрібно використати транзистор іншої структури!
Зараз пошукаю інший транзистор і попробую по іншому підключити.
Добавлено (15.09.2011, 19:13) --------------------------------------------- Підключив з ПНП транзисторорм (ВС557) працює!!!!! Тільки є проблема коли підключаю другий канал мікросхеми так само через транзистор і підключаю конденсатор від бази до звукового сигналу то чомусь гаснуть світлодіоди на виходах двох каналів або просто світяться (не мигають під музику) або просто світиться один канал мікросхеми......чому???
Сообщение отредактировал Marsik - Четверг, 15.09.2011, 19:17 |
|
| |
Denis_K | Дата: Четверг, 15.09.2011, 19:22 | Сообщение # 17 |
Мастер
| С ОЭ вот...
|
|
| |
Marsik | Дата: Четверг, 15.09.2011, 21:56 | Сообщение # 18 |
Знающий
| тоді не буде........... Quote (Marsik) Тільки є проблема коли підключаю другий канал мікросхеми так само через транзистор і підключаю конденсатор від бази до звукового сигналу то чомусь гаснуть світлодіоди на виходах двох каналів або просто світяться (не мигають під музику) або просто світиться один канал мікросхеми
|
|
| |
Denis_K | Дата: Суббота, 17.09.2011, 10:22 | Сообщение # 19 |
Мастер
| Подключенный транзистор как у тебя смысла не имеет, его вообще можно убрать. Лучше нарисуй как все подключено и что при этом происходит...
|
|
| |
Marsik | Дата: Понедельник, 19.09.2011, 18:39 | Сообщение # 20 |
Знающий
| Так вот як підключано (наступне повідомлення)... схему включення світлодіода я взяв із схеми 4-канальної світломузики що у вас на сайті... не працює нормально буду робити по звичайній схемі... І ще є одне питання... http://www.chipdip.ru/video.aspx?vid=ID000307717 Є номінали резисторів мають бути світлодіодного драйвера на ОУ що на тій ссилці і фото? (В відео не сказано)
Сообщение отредактировал Marsik - Понедельник, 19.09.2011, 18:41 |
|
| |
Marsik | Дата: Понедельник, 19.09.2011, 18:40 | Сообщение # 21 |
Знающий
| І схема як я включав
|
|
| |
Denis_K | Дата: Понедельник, 19.09.2011, 22:22 | Сообщение # 22 |
Мастер
| Quote (Marsik) Так вот як підключано (наступне повідомлення)... схему включення світлодіода я взяв із схеми 4-канальної світломузики що у вас на сайті... не працює нормально буду робити по звичайній схемі.. Так МС не под это заточена изначально, поэтому не имеет смысла ее использовать в таком включении. Quote (Marsik) Є номінали резисторів мають бути світлодіодного драйвера на ОУ що на тій ссилці і фото? (В відео не сказано) Какой же это драйвер для светика? Это повторитель на ОУ с Кус=1, причем стабилизации никакой. Quote (Marsik) І схема як я включав От ВС557 смысла никакого, только усложнение. Светики один хрен должны быть включены через токоограничительное сопротивление. Светится могут из-за пробоя внутреннего диода с выхода, проверь...
|
|
| |
Marsik | Дата: Вторник, 20.09.2011, 10:17 | Сообщение # 23 |
Знающий
| Quote (Denis_K) От ВС557 смысла никакого, только усложнение. Светики один хрен должны быть включены через токоограничительное сопротивление. Светится могут из-за пробоя внутреннего диода с выхода, проверь... Він в мене мигав під музику (конденсатор на вході був 1мкф, тому він мигав під баси)......
|
|
| |