секс шоп
|
|
Wikki21 | Дата: Суббота, 27.07.2024, 16:04 | Сообщение # 1 |
Решил остаться
Статус: Offline
| ищу проверенный магазин, подскажите контакты?
|
|
| |
polina999www15 | Дата: Понедельник, 29.07.2024, 09:46 | Сообщение # 2 |
Решил остаться
| До прикладу, все підібрати можна під свої побажання в пару кліків. І ви можете також подивитися по магазинам міста. В мене спочатку було трохи не звичне відчуття. Соромилась. Але потім зрозуміла, що все нормально. І всі можуть таким цікавитися. От по собі можу трохи зрозуміти, що морально легше саме через інтернет купувати такі речі. Особливо мені. Так просто по ссилці купити інтим товари https://safeyourlove.com/ru/ легко. І по фото дивлюся все детально. І по опису читаю про функції та матеріали.
|
|
| |
Wikki21 | Дата: Вторник, 03.09.2024, 13:23 | Сообщение # 3 |
Решил остаться
| я вот стесняюсь если честно в обычные магазины ходить, поэтому онлайн хочу попробовать заказать
|
|
| |
ivaskinasnezana | Дата: Пятница, 25.10.2024, 18:02 | Сообщение # 4 |
Решил остаться
| Люблю, люблю люблю разные игрушки и часто экспериментирую!! Недавно узнала на этом источнике https://taxukraine.org/preymushhestva-yspolzovanyya-nasadok-na-chlen/ о новой игрушке - насадке на член. Она бывает разная, кому что нравится. Вещь ОФИГЕННАЯ!!
|
|
| |
ira190184 | Дата: Суббота, 30.11.2024, 12:48 | Сообщение # 5 |
Прижился
| Зі свого досвіду рекомендую вам цей секс шоп Там великий вибір інтимних товарів та гарний рівень обслуговування. Мені допомогли вибрати все, що потрібно і я задоволена якістю товарів, використовую їх постійно.
|
|
| |
odemkols | Дата: Пятница, 13.12.2024, 20:13 | Сообщение # 6 |
Новенький
| Какая пикантная тема)
|
|
| |