thomas | Дата: Вторник, 22.04.2025, 15:48 | Сообщение # 1 |
 Решил остаться
Статус: Offline
| Я ось теж замислювався, коли краще планувати здачу іспиту — навесні чи восени? Якщо чесно, це залежить від того, що ти хочеш від навчання і іспиту. Навесні багато людей здають, бо погода вже не така холодна, а дорожні умови набагато кращі. Це плюс, якщо ти хочеш комфортно відчувати себе за кермом на практичному іспиті. Але й у цей період може бути більша черга на іспити, тому треба бути готовим, що доведеться трохи почекати. Восени ситуація знову інша. І хоча погода вже не така приємна, зате можна уникнути літнього ажіотажу. Це значить, що менше людей хочуть скласти іспит, і ти, можливо, матимеш більше шансів на зручніший графік та менш людяні черги. Особисто я вибрав весну, але думаю, що восени теж можна скласти без проблем, якщо ти готовий до будь-якої ситуації. Звісно, у "Львівській автошколі Магістраль на Сихові" також підкажуть, як краще розпланувати ці моменти, адже у них завжди допомагають правильно налаштувати графік. Більше інформації на сайті: https://magistral.org.ua/ . Також за номером: 0675335158 Адреса: пр-т Червоної Калини, 62А, Львів, Львівська область, 79012
|
|
| |