Понедельник, 06.10.2025, 05:42
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH  
Чи варто брати додаткові уроки?
thomasДата: Четверг, 24.07.2025, 16:45 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Особисто я вважаю, що додаткові уроки варто брати, особливо якщо відчуваєш, що ще не до кінця впевнений у собі за кермом. У мене після основного курсу в Автошколі Магістраль залишалися деякі моменти, які хотілося краще пропрацювати — наприклад, маневрування у тісному просторі або заїзд заднім ходом. Після кількох додаткових занять з інструктором стало набагато спокійніше, і навіть іспит здав без зайвого стресу. Так що, якщо є можливість і потреба — додаткові уроки точно не зайві.
У мене був сильний страх перед водінням, особливо на жвавих дорогах. Здавалося, що не встигну зреагувати, щось зроблю не так, хтось «насварить» із-за керма. Але все змінилося після кількох занять у Автошколі Магістраль. Інструктор спокійно і без тиску пояснював, що і як робити, повторювали скільки потрібно, поки я не почав почуватися впевненіше. Ще допомогло поступово збільшувати складність: спочатку тихі вулиці, потім центр міста.
Більше інформації на сайті: https://magistral.org.ua/ .
Також за номером: 0675335158
І найголовніше — не тиснути на себе. Страх минає тоді, коли розумієш, що не один, що тебе підтримують і не засуджують за помилки.
Адреса: пр-т Червоної Калини, 62А, Львів, Львівська область, 79012

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: