Воскресенье, 24.05.2026, 14:13
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SITH, Denis_K, Катран  
Я працюю на позиції QA Engineer
andrewferk581Дата: Четверг, 21.05.2026, 11:54 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Я працюю на позиції QA Engineer і зараз готуюся до серії технічних інтерв'ю в американську продуктову компанію. Твоя англійська — не бар’єр, а інструмент для кар’єрного зростання, тому мені потрібні спеціалізовані мовні курси для тих, хто прагне впевненості в комунікації на міжнародному рівні. Чи є у вас у програмі окремий блок з відпрацювання Scrum-мітингів, написання баг-репортів та проходження мок-інтерв'ю?

andrusha3567Дата: Четверг, 21.05.2026, 12:06 | Сообщение # 2
Решил остаться
Статус: Offline
Часто бачу, як розробники скаржаться на індійський чи американський акцент на зідзвонах, але насправді проблема зазвичай не в акценті, а в банальному знанні професійного контексту та ідіом. Можна ідеально знати часи дієслів, але повністю «попливти», коли клієнт починає сипати внутрішніми термінами про скоуп завдань чи архітектурні рішення. Мені свого часу теж звичайної бази не вистачало для вільного розбору тасок на мітингах, тому я вважаю, що цілеспрямовані курси англійської мови для it та комплексна англійська для айтішників онлайн є набагато ефективнішим рішенням, ніж класичні заняття, і такі уроки можна знайти на сторінці English for IT для цілеспрямованого розбору робочих кейсів та покращення комунікації. Це допомагає розібрати саме живі ситуації, з якими стикаєшся на дейліках чи під час рев'ю, а не просто абстрактні теми з підручників. А у вас як на проектах — розмовні мітинги проходять легко чи досі доводиться перепитувати по кілька разів, щоб точно вловити суть вимог?

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: