Воскресенье, 22.12.2024, 16:21
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SITH, Denis_K, Катран  
Мені потрібні курси англійської мови
dellafims871Дата: Понедельник, 28.10.2024, 18:04 | Сообщение # 1
Новенький
Статус: Offline
Привіт! Мені потрібні курси англійської мови, живу в Києві. Однак через велику завантаженість на роботі мені зручніше навчатися онлайн. Чи можуть хто-небудь порекомендувати якісні онлайн-курси англійської? Буду вдячний за будь-яку інформацію!

lizer89ilonaДата: Понедельник, 28.10.2024, 20:31 | Сообщение # 2
Новенький
Привіт! Я бачу, що ти шукаєш курси англійської мови, і це чудова ідея! Можу порекомендувати курси Cambridge School — вони мають відмінну репутацію та пропонують програми для різних рівнів знання мови. Заняття можна проходити як в Києві, так і онлайн, що дуже зручно, особливо якщо графік насичений. Крім того, на їхньому сайті cambridge.ua можна пройти безкоштовний тест, щоб визначити свій рівень англійської і обрати відповідний курс. Це чудова можливість розпочати навчання з перевіреним підходом і кваліфікованими викладачами.

SvetasДата: Четверг, 12.12.2024, 13:10 | Сообщение # 3
Новенький
Привіт, хочувам порадитивідміннийресурсдля вивчення бізнес англійської - це школа Skyedge https://skyedge.school/courses/biznes-anglijska-onlajn/ , сама там займаюся і дуже подобається, і варіантів навчання багато.Не доводитьсянічогозубритивсе чіткоі зрозуміло, звертайтеся.Ядуже боявсящо у мене не вийде ніколи, але зараз вже разгаваріваю як початківець працівник.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: