| mariiashevchenko09 | Дата: Среда, 18.02.2026, 20:14 | Сообщение # 1 |
 Решил остаться
Статус: Offline
| Привіт! Хочу розповісти, як ми з мамою рятували мого молодшого брата від наркотичної залежності за допомогою клініки Samara Med в Одесі. Братові 24 роки, останні два роки він "сидів" на солях. Сім'я про це дізналася не одразу – він приховував, але коли почалися проблеми з психікою, постійні галюцинації, агресія, втрата ваги, ми забили на сполох. Він міг зникнути на кілька днів, а потім з'явитися в жахливому стані. Мама плакала щодня, я боялася, що ми його поховаємо.
Знайшли сайт https://samara-med.com/likuvannya-narkomaniyi/ прочитали про етапи лікування. Вирішальним стало те, що в Samara Med є послуга мотивації – лікарі приїжджають додому і допомагають переконати залежного почати лікування. Брат навідріз відмовлявся їхати в клініку, але після розмови з фахівцем погодився. У Samara Med брат пройшов повний курс. Перші дні були найважчі – зняття ломки, детоксикація. Лікарі цілодобово стежили за його станом, ставили крапельниці, давали ліки. Потім почалася реабілітація – індивідуальна та групова терапія, робота з психологами. Його навчили жити заново, без наркотиків.
Що важливо – у Samara Med не просто "лікують", а готують до повернення в суспільство. Вони мають програму соціалізації, допомагають із працевлаштуванням. Брата залучали до різних активностей: футбол, боулінг, екскурсії – щоб він зрозумів, що життя може бути цікавим і без дози.
Минуло вже 8 місяців. Брат чистий, працює, у нього з'явилися нові друзі, здорові інтереси. Він знову посміхається, будує плани. Мама нарешті перестала плакати. Я безмежно вдячна клініці Samara Med за порятунок мого брата. Якщо у вашій родині є проблема наркозалежності – не зволікайте, звертайтеся по професійну допомогу. Це реальний шанс на порятунок!
Сообщение отредактировал mariiashevchenko09 - Среда, 18.02.2026, 20:14 |
| |
| |