Четверг, 19.02.2026, 08:27
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH, Denis_K  
Наркологічна клініка Олега Василенко допомогла чоловіку
mariiashevchenko09Дата: Среда, Вчера, 22:48 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Привіт!
Хочу подякувати Наркологічній клініці Олега Василенко в Хмельницькому за порятунок мого чоловіка.Ситуація була критична: чоловік пішов у тривалий запій, самотужки зупинитися не міг, стан погіршувався з кожним днем. Я боялася, що він просто не прокинеться. Зателефонувала в клініку за номером з сайту https://vacilenko.com/uk/khmelnitckii/  і мені одразу допомогли.Лікар приїхав додому дуже швидко, оглянув чоловіка, поставив крапельницю – зняли гостру інтоксикацію.

Але це була лише перша допомога. Фахівець пояснив, що для стійкого результату потрібна повноцінна реабілітація в стаціонарі, інакше все повториться знову.Чоловік погодився лягти в клініку Олега Василенко на вулиці Зарічанській, 13. Пройшов повний курс лікування: детоксикація, кодування, реабілітація з психологами. Я приїжджала до нього – умови в клініці чудові, чисто, затишно, комфортні палати, смачне харчування. Персонал дуже уважний і професійний.Особливо хочу відзначити роботу психологів.

Вони допомогли чоловікові зрозуміти причини його залежності, навчили справлятися зі стресом без алкоголю. Проводили і індивідуальні, і групові заняття. Також працювали зі мною – пояснили, як правильно підтримувати чоловіка після виписки, щоб уникнути зриву.Зараз минуло два роки. Чоловік не п'є, працює, у родині мир і спокій. Я безмежно вдячна Наркологічній клініці Олега Василенко за те, що повернули мені чоловіка і зберегли нашу сім'ю!Дуже рекомендую клініку Олега Василенко в Хмельницькому всім, хто зіткнувся з проблемою алкоголізму. Тут дійсно допомагають!

Сообщение отредактировал mariiashevchenko09 - Среда, 18.02.2026, 22:48

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: