Пятница, 25.07.2025, 17:42
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH, Denis_K  
Де купити масло?
mariboborisgdДата: Четверг, 22.05.2025, 19:33 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Хто стикався з тим, що олива швидко темніє і втрачає властивості вже через 3-4 тисячі? У мене Volvo, новий фільтр і все як треба, але олива "вмирає" дуже рано. Де реально нормальну купити?

maximamasfdsДата: Четверг, 22.05.2025, 20:02 | Сообщение # 2
Новенький
Це класика, якщо потрапити на неоригінал. У мене така історія була до того, як знайомий з сервісу порадив магазин Strans-shop. Там є мастила від перевірених брендів strans-shop.com.ua/categoryproducts/olyvy-motorni. Після заміни на їхній варіант, колір оливи тримається довше, та й двигун не перегрівається. Брав з доставкою, прийшло за пару днів, в результаті все чітко.

jaazielkouДата: Четверг, 05.06.2025, 17:49 | Сообщение # 3
Новенький
Как человек, который занимается йогой давно, я очень требователен к своим товарам. Качественные товары для йоги от Yogin меня приятно удивили: здесь действительно можно найти лучшее. В Москве много предложений, но именно качественные товары для йоги от Yogin отличаются надежностью. Рекомендую всем, кто хочет купить товары для йоги с гарантией качества.

https://yogin.ru/

holodilnikkartoshkaДата: Среда, 11.06.2025, 18:07 | Сообщение # 4
Новенький
В магазине

sambil1717Дата: Среда, 23.07.2025, 22:18 | Сообщение # 5
Новенький
Я останнім часом теж довго шукав нормальну моторну оливу, бо те, що брав раніше, або темніло вже після кількох тисяч, або двигун працював якось грубо. Спробував моторні оливи Yuko, які знайшов на Розетці — і залишився задоволений https://rozetka.com.ua/ua/motornie-masla/c4659575/producer=yuko/ По-перше, там зручно порівнювати характеристики, по-друге, є реальні відгуки від людей, які вже користувалися. Олива добре тримає властивості, не темніє одразу, і двигун працює тихо. Брав з доставкою — все приїхало швидко, запаковано на совість. Якщо шукаєте якість за адекватну ціну — варіант більш ніж гідний.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: