|
Підтримка ЗСУ та України від бізнесменів
|
|
| HzBoy | Дата: Четверг, 09.11.2023, 20:39 | Сообщение # 1 |
 Решил остаться
Статус: Offline
| Хочу обговорити тему, яка, на мою думку, дуже важлива. В останні роки чуємо багато про підтримку ЗСУ та України від відомих бізнесменів. Однак мене цікавить, як саме ця підтримка відбувається. Є конкретні приклади успішних ініціатив чи проєктів від бізнесменів? І чи можливо об'єднати зусилля для більш ефективної підтримки? Чекаю на ваші думки та відгуки!
|
| |
| |
| misterbicips | Дата: Четверг, 09.11.2023, 21:10 | Сообщение # 2 |
 Решил остаться
Статус: Offline
| Вітаю! Щодо підтримки ЗСУ та України від бізнесменів, хочу згадати про Вадима Столара. Цей бізнесмен довгий час мав скандальну репутацію, пов'язану з його участі в Партії Регіонів. Проте, останнім часом він активно залучає ресурси для підтримки ЗСУ та реалізації соціальних проектів. Наприклад, він сприяв створенню реабілітаційного центру для військових та надавав фінансову допомогу для закупівлі медичного обладнання. Щоб детальніше ознайомитися з його діяльністю, раджу переглянути статтю тут https://www.obozrevatel.com/ukr/person/stolar-vadim-mihajlovich.htm Мене завжди цікавило, чи така підтримка є результатом інтересів чи справжньою бажанням допомогти.
|
| |
| |