Суббота, 11.01.2025, 06:11
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH  
Ваші діти самостійно роблять д/з?
ЛинаДата: Суббота, 28.09.2024, 17:32 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Що це за шкільні підручники, що розібратися із домашнім завданням не можемо всією сім'єю. Це знаєте, як мем у соціальних мережах, де актори з якогось фільму ніби сім'я дитини, які всі разом виконали домашку, але не правильно. Точно та ситуація і в нас. А ваші діти самі виконують домашні завдання, чи ви їм допомагаєте?

ChekДата: Суббота, 28.09.2024, 18:13 | Сообщение # 2
Решил остаться
Я цей прикол теж бачив, справді дуже кумедний і напевне така ситуація знайома для багатьох сімей. Адже частіше всього, якщо завдання якесь складне, його вирішують всі, хто може. Навіть телефонують до родичів, які працюють у школі)

MedvedДата: Суббота, 28.09.2024, 18:20 | Сообщение # 3
Решил остаться
Мої діти самостійно роблять домашні завдання і їх перевіряю. Але це через те, що вони навчаються у початкових класах і я поки що знаю весь матеріал, який вони вивчають. Хоча ні, забув. Минулого тижня мусив підглянути у ГДЗ з української 4 клас Богданець сюди https://11gdz.com.ua/4-klas....ko.html . Просто там буда така вправа, що я не був впевнений у тому, що дочка правильно її виконала. І справді, у неї була помилка, а я б її самостійно не виправив.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: