Як вивчити програми обробки фотографій?
|
|
vasya195 | Дата: Понедельник, 04.11.2024, 20:40 | Сообщение # 1 |
Решил остаться
Статус: Offline
| Я захоплююсь фотографією і хочу навчитися обробляти свої фото професійно. Знаю, що існує багато програм для цього, але не можу вирішити, з чого почати. Мені потрібно знайти курси, які допоможуть з основами та покажуть, як використовувати різноманітні інструменти для покращення знімків. Можливо, ти можеш порекомендувати, де мені знайти такі курси?
|
|
| |
misterbicips | Дата: Понедельник, 04.11.2024, 20:41 | Сообщение # 2 |
Решил остаться
Статус: Offline
| Розумію ваші побажання та хочу порадити вам фотошколу Зелений квадрат. Вони пропонують спеціалізовані онлайн-курси з освоєння програм для обробки фотографій https://green4.photo/uk/retouch/ які підходять як для новачків, так і для фотографів, що хочуть поглибити свої знання. Ви дізнаєтеся про основні та складніші функції таких програм, як Adobe Photoshop, Lightroom та інші. Курси побудовані так, що ви через практичні завдання вчитеся правильно редагувати зображення, підкреслювати кращі риси на своїх фото та створювати справжні шедеври. Викладачі Зеленого квадрата мають професійний досвід у фотографії та обробці, тому можуть поділитися багатьма цінними прийомами та лайфхаками. Вони також надають зворотний зв'язок по кожному вашому завданню, що є надзвичайно корисним для швидкого прогресу. Впевнений, що "Зелений квадрат" допоможе вам досягти нових висот у фотографії.
|
|
| |