Понедельник, 30.03.2026, 07:40
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH  
Що можна мити в посудомийній машині
satrinskayaДата: Четверг, 06.03.2025, 05:49 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Нещодавно я зіткнувся з проблемою: не знав, який посуд можна безпечно мити в посудомийній машині, а який краще очищати вручну. На щастя, натрапив на статтю https://zmiiv.com.ua/shho-mo....k-metal, яка детально пояснює, які матеріали підходять для миття в машині, а які ні.

Завдяки цій статті я дізнався, що посуд з нержавіючої сталі та деякі види емальованого посуду можна безпечно мити в посудомийній машині. Однак алюмінієві каструлі та чавунні сковорідки краще мити вручну, оскільки вони можуть пошкодитися під час автоматичного миття. Також важливо звертати увагу на маркування пластикового посуду: якщо він термостійкий і має позначку "dishwasher safe", його можна мити в машині. В іншому випадку пластик може деформуватися або виділяти шкідливі речовини.

Особливо корисною була інформація про те, що дерев'яні вироби, такі як обробні дошки та ложки, не слід мити в посудомийній машині, оскільки вони можуть набухати та тріскатися. Також не рекомендується мити гострі ножі, адже вони можуть затупитися, а їхні леза можуть пошкодити покриття кошиків, що призведе до іржавіння.

Завдяки цій статті я тепер впевнено користуюся посудомийною машиною, знаючи, який посуд можна в ній мити, а який краще очищати вручну. Рекомендую цю статтю всім, хто хоче продовжити термін служби свого посуду та уникнути неприємних сюрпризів під час миття.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: