| sashasymon | Дата: Пятница, 07.03.2025, 06:05 | Сообщение # 1 |
 Решил остаться
Статус: Offline
| Хочу купити перфоратор, але реально вже заплутався у виборі. У нас в місті ціни кусаються, а що дешевше — то якість сумнівна. Потрібен для ремонту квартири — штробити стіни, пробивати отвори під проводку, ну і по дрібниці, щоб прослужив хоча б кілька років без приколів. Хтось може підказати, де взагалі можна адекватно купити таку техніку онлайн, щоб і ціна норм, і не привезли якусь підробку? Бо щось довіри до наших місцевих магазинів вже немає.
|
| |
| |
| shit | Дата: Пятница, 07.03.2025, 06:59 | Сообщение # 2 |
 Решил остаться
Статус: Offline
| Теж стикався з цією проблемою, коли робив ремонт в батьків. Як варіант, можу порекомендувати Інтернет-магазин Br-mannesmann. Брав у них перфоратор, залишився задоволений. Там вибір великий, ціни приємні, і, головне, все офіційне — гарантія, документи, без сумнівних постачальників. Плюс добре, що можна купити електроінструмент, не виходячи з дому, і отримати все з доставкою напряму. Я свій перевірив на ділі — стіни долбав, плитку знімав, працює ідеально, без перегрівів і зависань. Та й сам корпус міцний, не китайська фігня, що розвалиться від першого удару. Раджу реально глянути в їхній каталог, якщо хочеш взяти щось на роки вперед.
|
| |
| |