Понедельник, 30.03.2026, 14:23
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH  
«Latinica-Кирилиця» - Надійний партнер у світі перекладів
shitДата: Четверг, 13.03.2025, 08:26 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Кілька місяців тому я зіткнувся з необхідністю перекладу пакету документів для участі в міжнародній конференції. Пошук надійного бюро перекладів у Києві привів мене до «Latinica-Кирилиця». Вибір був зроблений на основі позитивних відгуків та широкого спектру послуг, які вони пропонують.

З першого контакту мене приємно вразив професіоналізм менеджерів. Вони детально пояснили процес перекладу, можливі терміни виконання та вартість послуг. Особливо важливо було те, що бюро пропонує нотаріальний переклад документів у Києві, що було необхідно для офіційного подання моїх матеріалів.

Переклад був виконаний в обумовлені терміни, без жодних затримок. Якість роботи перевершила мої очікування: тексти були перекладені точно, з урахуванням специфіки моєї галузі. Нотаріальне засвідчення було оформлене належним чином, що дозволило мені безперешкодно використовувати документи за кордоном.

Окремо хочу відзначити зручність співпраці. Бюро «Latinica-Кирилиця» пропонує можливість отримання готових документів як особисто в офісі, так і через поштові служби, що є великим плюсом для зайнятих людей. Крім того, вони надають електронні копії перекладів, що дозволяє оперативно ознайомитися з результатом роботи.

Мій досвід співпраці з «Latinica-Кирилиця» був виключно позитивним. Якщо вам потрібен якісний та швидкий нотаріальний переклад документів Київ, рекомендую звернутися до цього бюро.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: