Де порівняти кредити без реєстрації на кожному сайті?
|
|
shit | Дата: Четверг, 12.06.2025, 07:27 | Сообщение # 1 |
 Решил остаться
Статус: Offline
| Мене вже втомило те, що для того, щоб просто подивитись умови кредиту, треба проходити реєстрацію або залишати номер телефону. Я не хочу засвічувати свої дані скрізь, тим більше коли ще не вирішив, чи буду брати кредит. Є бажання просто спокійно переглянути варіанти, порівняти процентні ставки, терміни, суми, а вже потім обрати і зареєструватися лише на одному сайті. Є щось таке, де можна без зайвої мороки порівняти все в одному місці?
|
|
| |
kvaesov | Дата: Четверг, 12.06.2025, 07:39 | Сообщение # 2 |
 Решил остаться
Статус: Offline
| Так, тебе чудово розумію – сам злив купу часу, заходячи на кожен сайт окремо. Потім відкрив для себе https://mfoxa.com.ua/, і це реально полегшило життя. Це не сервіс з реєстрацією, а інформаційний сайт, де зібрані всі основні пропозиції МФО – там одразу видно ставки, максимальні суми, терміни, і навіть хто з них дає перший кредит без відсотків. Ніяких форм для заповнення – просто читаєш і вирішуєш, хто тобі підходить. Я так спокійно переглянув усе, без спаму на телефон, а потім вже пішов на сайт тієї компанії, що мені підходила. Якщо хочеш зекономити час і нерви – спробуй подивитись на mfoxa, точно не пошкодуєш.
|
|
| |