| sacevhy | Дата: Четверг, 10.07.2025, 18:04 | Сообщение # 1 |
 Новенький
Статус: Offline
| Привіт! Хто парить на Vaporesso XROS — що скажете по девайсу? Чи вартий уваги, якщо хочеться нормальної передачі смаку? Ми з другом замовили кожен по подику Vaporesso в Guru Vape, вже прийшло, але цікаво, що скажуть ті, хто юзає довше.
|
| |
| |
| qaqzob | Дата: Четверг, 10.07.2025, 18:05 | Сообщение # 2 |
 Новенький
Статус: Offline
| Я вже більше 4 місяців юзаю XROS 3, теж брав в Guru Vape, і скажу тобі чесно — як на мене, це найкращий подік у своїй ціновій категорії. Якщо тобі важливо, щоб смак був чистий, а сам девайс не плювався і не підтікав — Vaporesso якраз те, що треба. Щодо Guru Vape — вони реально молодці. Мій XROS прийшов в ідеальному стані, у фірмовій коробці, нічого не розпаковане, з кодом для перевірки на оригінальність. Перевірив — все чітко, офіційний товар. Плюс приємно здивувала швидка доставка: замовив у другій половині дня, а вже наступного вечора мав на відділенні Нової пошти. Я ще взяв у них сольову рідину Chaser MIX Ultra — з кулером і ягодами, то в XROS вона розкривається просто бомбезно. Навіть на слабших картриджах смак стабільний, не втрачається. Зараз думаю замовити ще змінні картриджі і спробувати самозаміс, бо в Guru є набір для цього — теж багато хто хвалить. Загалом, якщо питаєш мою думку — подик Vaporesso https://guruvape.com.ua/pod-systema-vaporesso/ в Guru Vape — це безпрограшний варіант. Вони не зливають абищо, видно, що працюють для своїх.
|
| |
| |