Суббота, 29.11.2025, 20:04
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH  
Пошук поради, як зняти напруження в родині
antonpovichenkoДата: Пятница, 12.09.2025, 20:20 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Привіт усім.
Пишу сюди, бо вже не знаю, куди звернутися. Моя мама після операції потребує постійного нагляду: контроль ліків, харчування, допомога з пересуванням. Ми з сестрою намагаємось чергуватися, але ми працюємо, і це виснажує. Постійні недоспані ночі, робота «на знос» — я відчуваю, що просто вигораю. Зараз навіть боюся виходити на кілька годин із дому, боїмося, що щось станеться.
Може, хтось мав подібну ситуацію? Як знайти баланс і не втратити власне здоров’я?

mariiashevchenko09Дата: Пятница, 12.09.2025, 20:26 | Сообщение # 2
Решил остаться
Статус: Offline
antonpovichenkoВітаю!Ми переживали те саме, коли доглядали за дідусем після інсульту. Усі були на межі, постійно втомлені та нервові. Вирішальним кроком стало знайомство з будинком для літніх людей «Опіка 24/7» у Львові - https://opika24-7.com.ua/uk/lviv/
Що нас переконало:
  • цілодобовий професійний догляд і медичний персонал, який контролює ліки та стан здоров’я;
  • безпечні умови – поручні, спеціальні кімнати, виклик лікаря за потреби;
  • збалансоване харчування та врахування дієт;
  • психологічна підтримка і тепле спілкування, щоб літня людина не почувалася самотньою.

Ми знову змогли працювати, відпочивати, бути разом як родина, а дідусь — спокійно й гідно жити в турботі. Це рішення дало нам усім полегшення, і я щиро раджу розглянути «Опіка 24/7» як надійний варіант.

Сообщение отредактировал mariiashevchenko09 - Пятница, 12.09.2025, 20:26

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: