Суббота, 29.11.2025, 16:41
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH  
Шукаю кейтеринг у Івано-Франківську
antonpovichenkoДата: Понедельник, 15.09.2025, 20:01 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Привіт, друзі!
Плануємо сімейне свято на 25–30 людей в Івано-Франківську. Хочемо замовити кейтерингову компанію, щоб усе зробили «під ключ» — від складання меню до сервірування і обслуговування гостей.
Буду вдячний за поради: у кого вже був досвід з кейтерингом у Франківську? Які компанії можете порадити, щоб було смачно й без зайвого клопоту?

mariiashevchenko09Дата: Понедельник, 15.09.2025, 20:03 | Сообщение # 2
Решил остаться
antonpovichenko, Вітаю!
Ми нещодавно святкували ювілей у Івано-Франківську й замовляли кейтеринг у Servizio. Команда приїхала завчасно, організувала банкет повністю: столи, сервірування, подача. Меню узгодили під наші побажання — від українських страв до сучасних закусок і десертів. Усе було свіже, смачне й гарно оформлене.
Якщо шукаєте перевірену компанію, рекомендую глянути їхній сайт: https://servizio.com.ua/

kirshyk810Дата: Воскресенье, 21.09.2025, 21:34 | Сообщение # 3
Решил остаться
Я хочу порекомендувати на Оболоні ресторан української кухні «Принада» у них великий зал можна орендувати і проводити поминальний обід https://prynada.com.ua/ua/ukrainian-cuisine/pominalnye-obedy/ київ . До них добре приходити відпочити і смачно поїсти, а також у них є доставка їжі, яка Вас приємно здивує своєю оперативністю, сервісом обслуговування, а головне смаком і свіжістю. Останнім часом з роботи повертаюся пізно і сама готувати не встигаю. Тому доставка мене дуже виручає.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: