| ovpatws | Дата: Воскресенье, 21.12.2025, 14:25 | Сообщение # 1 |
 Новенький
Статус: Offline
| Замовляв кілька разів онлайн, і двічі попадались рідини з підозрілим запахом. Боюсь знову натрапити на таке. Як контролювати якість перед покупкою?
|
| |
| |
| neamaf | Дата: Воскресенье, 21.12.2025, 14:26 | Сообщение # 2 |
 Новенький
Статус: Offline
| Я з цим теж стикався. Проблема в тому, що інтернет-магазини часто не контролюють температуру зберігання або не слідкують, як довго партія стоїть. Найгірше — коли рідина приходить з запахом пластику чи різко темніє в перші дні після відкриття. Щоб не ризикувати, я почав діяти системніше: перед замовленням прошу фото партії, дату розливу, уточнюю умови зберігання. Якщо менеджер починає "грати дурного": відповіді розмиті, без деталей — я просто йду в інший магазин. Нормальний продавець не боїться пояснювати навіть очевидні речі. Я не довіряю нікому автоматично — навіть якщо позитивних відгуків багато. У мене є список місць, де я замовляю тестові флакони, і тільки після кількох покупок можу сказати, що мені підходить. Наприклад, коли оцінював, як працює сайт Admiral Vape, просив фото маркування партії, і менеджер відправив швидко. Але я все одно перевірив запах, колір і консистенцію після отримання — тільки так можна зрозуміти, свіжа рідина чи залежала.
|
| |
| |