Суббота, 10.01.2026, 11:15
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH  
Як вибрати безпечні іграшки для дитини 1-2 років?
shitДата: Суббота, 03.01.2026, 10:20 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Дитині скоро рік, починає активно цікавитися іграшками, все тягне в рот. Хочу купувати якісні, безпечні речі, але не знаю, на що орієнтуватися. Бачив, що є сертифікати ЄС (СЕ), але чи дійсно вони щось гарантують? Які матеріали найкращі: дерево, спеціальний пластик, тканина? І чи є сенс переплачувати за відомі бренди?

elektromanДата: Суббота, 03.01.2026, 10:50 | Сообщение # 2
Решил остаться
Статус: Offline
Для цього віку головне – безпека. Матеріали: якісне дерево з безпечним покриттям, щільна тканина, або сертифікований пластик (без BPA, фталатів). Обов’язково дивись на вікову маркування (1+), а також на розмір – іграшки не повинні бути такими, щоб дитина могла їх проковтнути або вдихнути. Бренди часто дійсно дають гарантію якості матеріалів, але це не означає, що не брендові іграшки не можуть бути хорошими. Шукай відгуки. Я багато чого купую на https://ukraine-topsales.com, у них є ціла категорія іграшок і подарунків, і я неодноразово бачив там сертифіковані розвиваючі іграшки саме для малюків. Брав там дерев'яні сортери та м'які кубики – якість обробки відмінна, немає різких запахів, дитина задоволена.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: