| Baliar | Дата: Воскресенье, 24.08.2025, 11:31 | Сообщение # 1 |
 Новенький
Статус: Offline
| Привіт усім! Хочу поділитися власним досвідом роботи як ФОП у сфері IT і розповісти про переваги, які реально відчутні. Гнучкість у роботі та управлінні часом. Можливість обирати, коли і скільки працювати, значно підвищує продуктивність і дозволяє поєднувати роботу з особистим життям. Фінансова ефективність. Податкове навантаження на ФОП 3 групи значно менше, ніж для найманих працівників, що дає змогу більше інвестувати у розвиток себе та свого бізнесу. Простота ведення документації. Для IT-фахівців процес звітності досить легкий, особливо якщо використовувати сучасні онлайн-сервіси. Можливість працювати з міжнародними клієнтами. ФОП дозволяє офіційно отримувати дохід із-за кордону, що відкриває нові перспективи і підвищує рівень доходу. Професійна свобода. Ви самі обираєте проєкти, технології та напрямки розвитку. Це мотивує рости та постійно вдосконалюватися. Особисто для мене ФОП у IT – це не тільки спосіб легально працювати, але й можливість будувати власну кар’єру так, як я хочу. Якщо хтось розглядає варіант переходу на ФОП, раджу ознайомитися з актуальними КВЕДами для IT: КВЕДи для IT-ФОП.
Сообщение отредактировал Baliar - Воскресенье, 24.08.2025, 11:31 |
| |
| |
| traj66233 | Дата: Понедельник, 01.09.2025, 11:51 | Сообщение # 2 |
 Новенький
Статус: Offline
| The Origin of Satta Matka Indian matka originally started in the 1950s as a form of lottery based on the opening and closing rates of cotton transmitted from the New York Cotton Exchange to the Bombay Cotton Exchange. This method involved writing sattamatka numbers on pieces of paper, placing them in a large earthen pot—called a “Matka”—and then drawing one at random
|
| |
| |