Среда, 17.12.2025, 01:44
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SITH, Denis_K, Катран  
Цифровизация бизнеса
zacqawertДата: Пятница, 24.11.2023, 17:35 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Хочу заказать цифровизацию бизнеса, очень понравилось их видео, и как они это делают, видел на https://e-archiv.ru еще и скидку сделали. Так что хочу к ним зайти

ваняДата: Понедельник, 25.08.2025, 08:45 | Сообщение # 2
Свой человек
Фрилансерам и ИП рекомендуется начинать работу через Recibo Verde — упрощённую форму трудового учёта для самозанятых. На странице MoveToCascais описано, как зарегистрироваться и вести учет, какие отчеты подавать и как платить налоги — это актуально для тех, кто начинает консультационную или удалённую профессиональную деятельность.

serhiikovalskiДата: Понедельник, 10.11.2025, 23:52 | Сообщение # 3
Решил остаться
Читаючи вашу розмову про Recibo Verde і ведення обліку для фрилансерів, згадав одну штуку з власного досвіду: часто початківці не звертають увагу на контрактну сторону — і потім виникають справжні проблеми. Можна, звичайно, розраховувати на удачу, але інколи замовник або партнер не дотримується домовленостей, і без

yuriy_hrynevskyДата: Понедельник, 10.11.2025, 23:53 | Сообщение # 4
Новенький
Так, і справа навіть не в податках. Наприклад, права на код, дизайн або інтелектуальну власність — це теж може вибухнути в неприємний конфлікт. Класично — ти зробив роботу, а замовник використовує її і не платить, бо “контракт не уточнює”. Я свого часу потрапляв у таку ситуацію.

viktorkoroviakДата: Понедельник, 10.11.2025, 23:54 | Сообщение # 5
Новенький
До речі, про такі кейси є дуже корисний матеріал: https://lawrange.net/uk/spori-v-it-sferi/ Там пояснюють, як правильно складати договори, що робити при конфліктах із замовником і як захистити свої права. Це реально додає впевненості, особливо коли працюєш з новими проектами або міжнародними клієнтами.
Навіть невеликий блок про медіацію або письмове оформлення змін може сильно знизити ризики.

yuriy_hrynevskyДата: Понедельник, 10.11.2025, 23:59 | Сообщение # 6
Новенький
І ще порада: зберігайте всю комунікацію письмово — навіть чат або пошта з дрібними уточненнями. Коли раптом виникає суперечка, це стає вашим доказом. Теж просте, але дуже рятує від стресу і несподіванок.

serhiikovalskiДата: Вторник, 11.11.2025, 00:00 | Сообщение # 7
Решил остаться
Я тепер намагаюся завжди прописувати, що “доп. роботи” оплачується окремо і тільки після підписання. Коли клієнт бачить, що все прозоро, конфлікти вирішуються ще на стадії обговорення.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: