Вторник, 28.07.2026, 15:32
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH  
Як переконатися, що звіт з практики зроблять без ШІ?
a_sovДата: Понедельник, Вчера, 17:04 | Сообщение # 1
Свой человек
Статус: Offline
Як переконатися, що звіт з практики зроблять без ШІ? Є записи про проходження практики, перелік виконаних завдань і документи з підприємства, але складно самостійно написати аналітичну частину та нормальні висновки. Хочу звернутися по допомогу, однак важливо, щоб текст не був шаблонним і не містив вигаданих фактів. Також потрібна можливість безкоштовно внести правки після перевірки викладача. Як можна перевірити якість роботи ще до оплати?

HzBoyДата: Понедельник, Вчера, 17:06 | Сообщение # 2
Решил остаться
Я б також перевіряв усі цифри, назви відділів і фактичну інформацію. Навіть добре оформлений звіт потрібно уважно перечитати, щоб на захисті не виникло запитань щодо змісту.

kirilzhilenko80Дата: Понедельник, Вчера, 17:10 | Сообщение # 3
Свой человек
Я б також перевіряв усі цифри, назви відділів і фактичну інформацію. Навіть добре оформлений звіт потрібно уважно перечитати, щоб на захисті не виникло запитань щодо змісту.

menigorekДата: Понедельник, Вчера, 17:13 | Сообщение # 4
Решил остаться
Цитата kirilzhilenko80 ()

Друзі, я звертався в «На5ку» https://na5ku.com.ua/uk/otcheti-po-praktike/ щодо звіту з практики, коли залишалося зовсім мало часу до здачі. Найбільше хвилювався, щоб не надіслали якийсь типовий текст, який взагалі не стосується моєї спеціальності.
Менеджер спочатку зібрав усі дані, попросив методичку та уточнив, які завдання я виконував під час практики. Автор врахував мої матеріали, нормально оформив аналітичну частину й написав адекватні висновки. Робота не виглядала згенерованою чи відірваною від реальної ситуації. Після перевірки всі необхідні правки зробили без додаткової оплати, тому враження залишилися позитивні.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: