Суббота, 04.01.2025, 04:18
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH  
Як боротися з важким розривом відносин?
vlevgenij532Дата: Пятница, 12.05.2023, 03:53 | Сообщение # 1
Новенький
Статус: Offline
З дружиною розійшлися за обставинами. Але ж ми були багато років у шлюбі. Так вийшло що довелося розлучитися. Це нестерпно важко але так краще буде для нас обох. Все одно відчуваю стрес. Порадьте як боротися з важким розривом відносин. Мені потрібна психологічна допомога. Чи є в Києві такі організації які мені в цьому допоможуть?

lorq210Дата: Пятница, 12.05.2023, 09:12 | Сообщение # 2
Решил остаться
Мені вас по-людськи шкода, я сам не давно пережив таку муку в душі що важко згадувати, але в мене ситуація інша, я сильно закохався, і коли вона поїхала і сказала що через два дні приїде але так і не приїхала, то я щодня ходив на вокзал зустрічав електрички в надії, що вона приїде, але на жаль так і не дочекався. У мене був такий стрес, що я закинув свою роботу і на ліжку лежав, лежав і лежав. Минуло пів року, але мені досі погано.

skonor673Дата: Пятница, 12.05.2023, 12:09 | Сообщение # 3
Новенький
Так мені теж було погано ,коли я була молодою . Я багато разів закохувалася, ну не розуміла цього всього. Зараз у мене сім'я і діти . Я коли це згадую то сміюся над цим. Просто думаю вам теж потрібен час і зайнятися чимось знайти щось цікаве. Також якщо ви не впораєтеся зовсім то звернутися до психолога варто, в Києві психологи вищої кваліфікації вам вони точно допоможуть.

saraamstaf24Дата: Пятница, 12.05.2023, 22:38 | Сообщение # 4
Новенький
Хоч і кажуть, що час лікує, та краще всеж таки звернутися до спеціаліста. Важкий розрив дуже впливає на психіку. Раджу вам звернутися до психотерапевта, та прислухатися до його думки. Рекомендую цей ресурс https://www.preocentr.com.ua/sotsial....a-kiyiv  тут вам стовідсотково допоможуть позбутися стресу, та депресивного стану після розлучення. Головне памʼятайте- життя продовжується.

korshynova279Дата: Суббота, 13.05.2023, 01:25 | Сообщение # 5
Новенький
З чоловіком розійшлись, коли дочці було 3 місяці, тому що він фанатично вірив у те, що через причастя діти позбавляють батьків гріхів, попре мої категоричні відмови він її причастив і я викликала швидку, тому що у доньки було алкогольне спьяніння, попре «віру» не заважало приймати наркотики, алкоголь і зраджувати. Поїхала додому в іншу країну, підтримки зі сторони родини не отримала. Зараз дочці 3,5 років, але після розрива стосунків, колишній чоловік не перестає мене переслідувати, щоб забрати доньку. Попре всі мої спроби наладити відносини, є тільки позиви до судів, ніякої допомоги і погрози у мою адресу. Мені допоміг психолог позбавитись від тих почуттів що в мене були і поглянути на ці неприємні обставини з іншої сторони. Спробуйте звернутись до психологічного центру « Відтворення». Впевнена, що там вам допоможуть

kara321Дата: Суббота, 13.05.2023, 08:27 | Сообщение # 6
Новенький
Расставание и разрыв отношений могут быть очень трудными и вызывать много эмоционального стресса. Хорошая новость в том, что в Киеве есть много организаций и специалистов, которые предлагают психологическую помощь в таких ситуациях. Профессиональная помощь психолога может быть очень полезной при обработке эмоций и нахождении способов справиться с разрывом отношений.

ira190184Дата: Понедельник, 15.05.2023, 11:51 | Сообщение # 7
Прижился
Нужно занять свои мысли чем-то другим или окунуться в работу. Нужно время.

bobik_grishaДата: Понедельник, 15.05.2023, 16:23 | Сообщение # 8
Решил остаться
Можна "з головою" поринути у роботу, багато хто з нас пережив розрив стосунків і якщо ви схильні до депресії, то звернутися до психолога треба обов"язково. Це дійсно важка психологічна травма розрив стосунків і якщо ви довго не можете оговтатись після розриву, дійсно знайдіть компетентного психолога хоча б для бесіди, у Києві багато психологічних центрів, де працюють досвічені лікарі.

korshynova279Дата: Суббота, 20.05.2023, 01:25 | Сообщение # 9
Новенький
Розрив стосунків, особливо якщо партнер ні як не готов до цього, є великою проблемою. Можна навіть не помітити як прийде депресія і апатія. Переживати такий час самотужки дуже погано і я дуже рекомендую звернутись до психологів, вони дуже допомагають вийти з такого тяжкого стану і подивитись на ситуацію іншими очима. Я зверталась до психологів, мої знайомі парою ходили, щоб зберегти шлюб. Може і ваші стосунки можливо зберегти, а може, за допомогою психолога, ви подивитесь на цей розрив стосунків зовсім по іншому і зрозумієте що це було зовсім не ваша історія. Спробуйте, у Київі дуже багато психологів

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: