Понедельник, 29.04.2024, 22:21
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH  
Форум » ФЛЕЙМ » Поговорим? » Ключ на Віндовс 10 (Ключ на Віндовс 10)
Ключ на Віндовс 10
viktoriakropova85Дата: Четверг, 31.08.2023, 14:01 | Сообщение # 1
Прижился
Группа: Пользователи
Сообщений: 134
Репутация: 0
Статус: Offline
Програмний софт це сукупність директив та програм, які призначені до використання на обчислювальному пристрої або іншому обчислювальному агрегаті. Це спеціальні програми, які виконують різні задачі і дозволяють користувачам використовувати та керувати розрахунковими системами. Проаналізуємо найбільш відомі типи софту, які ви зможете купити на веб-сайті компанії Allsoft Ukraine.
1. TeamViewer. TeamViewer - це програма для віддаленого доступу та керування ПК через мережу. Вона дає можливість ділитися робочим столом, пересилати документи та дистанційно управляти іншими комп'ютерами.
2. Parallels. Parallels - це програма для емуляції, яка дає можливість запускати операційні системи такі, як Windows, на комп'ютерах Mac. Вона допомагає користувачам використовувати додатки, які призначені для інших операційних систем, на особистому Mac.
3. Norton Security. Norton Security - це антивірус, призначене для забезпечення захисту комп'ютерних систем та смартфонів від вірусів, загроз та інших ризиків для безпеки.
4. Adobe. Adobe - це фірма, яка створює програмне забезпечення для роботи з зображеннями, розробки веб-контенту, відеоредакції та багато іншого. Серед їх відомих програм включають Адоб Фотошоп, Адоб Ілюстратор, Adobe Premiere Pro і і так далі.
5. Windows 10. Віндовс 10 ключ за посиланням https://allsoft.ua/p312083921-microsoft-windows-home.html це операційна система від Microsoft, призначена для роботи на ПК та ноутбуках. Вона пропонує багато функцій і застосовується великою кількістю користувачами по всьому світу.
6. Офіс 365. Офіс 365 - це набір програм для офісу від Microsoft, що включає такі додатки, як Word, Excel, PowerPoint та інші. Він доступний у форматі підписки та відкриває можливості користувачам працювати над документами та розробляти презентації.
7. ESET Internet Security. ESET Internet Security - це антивірусне програмне забезпечення, що забезпечує захист від небезпечних програм та інших загроз для безпеки в мережі.
Також на веб-сайті Allsoft Ukraine ви можете придбати інші програми по доступним цінам. На протязі багатьох років фірма сумлінно виконує свою діяльність, що підтверджують позитивні відгуки клієнтів.
 
Форум » ФЛЕЙМ » Поговорим? » Ключ на Віндовс 10 (Ключ на Віндовс 10)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: