| mironovs920 | Дата: Пятница, 02.05.2025, 07:45 | Сообщение # 1 |
 Решил остаться
Статус: Offline
| Близько місяця тому я випадково натрапив на сайт інтернет-магазину Be Beauty і вирішив ознайомитися з асортиментом засобів для догляду за волоссям. Чесно кажучи, раніше ніколи не чув про магазин, але відгуки зацікавили мене настільки, що я вирішив зробити замовлення. Засоби догляду за волоссям замовив у цьому каталозі без проблем, все прийшло швидко і навіть раніше терміну. Почну з шампуню - відразу хочу сказати, що він виявився прекрасним вибором. Консистенція легка, рідка, прекрасно піниться, абсолютно не сушить шкіру голови й ідеально підходить моєму тонкому волоссю. Кондиціонер перевершив очікування. Я використовував його щоразу після миття голови, і буквально після першої процедури відчула різницю. Кінці волосся стали значно менш посіченими, зникла сухість і жорсткість, з'явилося відчуття легкості та повітряності. Навіть моя мама звернула увагу на покращення стану моїх локонів і тепер сама хоче придбати продукцію в Be Beauty. Однозначно раджу звернути увагу на продукцію Be Beauty, особливо якщо бажаєте комплексно розв'язати проблеми сухого, пошкодженого волосся та надати йому красивого здорового вигляду.
|
| |
| |