kvaesov | Дата: Пятница, 23.05.2025, 06:31 | Сообщение # 1 |
 Решил остаться
Статус: Offline
| Останнім часом склався стереотип, що або купуєш дешевий китайський інструмент і через місяць несеш на смітник, або платиш як за професійний Bosch чи Makita. А що робити, якщо треба просто для гаража або домашніх справ – і не хочеться переплачувати, і не хочеться мати мороку з поломками? Є якісь варіанти перевірені, де купити електроінструмент середньої цінової категорії, але щоб якість була пристойна?
|
|
| |
elektroman | Дата: Пятница, 23.05.2025, 07:17 | Сообщение # 2 |
 Решил остаться
Статус: Offline
| Зовсім не обов’язково витрачати статки, щоб отримати нормальний інструмент. Я сам довго шукав щось надійне, але без брендової націнки. В результаті знайшов для себе магазин Br-mannesmann – у них хороший асортимент, і головне, що можна знайти “золоту середину”. Наприклад, брав у них болгарку і паяльник – працюють чітко, зручно лежать у руці, мотор не перегрівається навіть при довгому навантаженні. Все виглядає добротно, нічого не скрипить і не тріщить. Тепер ще хочу купити електроінструмент для роботи по дереву, і знову дивлюсь саме у них. Плюс, приємно, що доставка чітка – нічого не втрачається і не б’ється. Як на мене, це ідеальний варіант для тих, хто не хоче зливати гроші в порожнечу.
|
|
| |