Среда, 25.03.2026, 23:59
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Катран, SITH  
Моя нова посмішка — без брекетів і комплексів
elektromanДата: Вторник, 27.05.2025, 08:18 | Сообщение # 1
Решил остаться
Статус: Offline
Доброго дня! Я довго комплексував через форму передніх зубів. Вони були трохи нерівні, один виступав уперед, і хоч це була не катастрофа, але на фото завжди намагався не показувати зуби. Брекети ставити не хотів — вік уже не той, хотілось щось менш помітне і швидке.

Звернувся в «ДантистЪ» після того, як побачив приклади реставрації зубів на їхньому сайті. Прийшов на консультацію, мені одразу сподобалось, як уважно мене вислухали. Запропонували фотополімерну реставрацію — це коли трохи підправляють форму зубів без обточування. Пояснили, як усе буде виглядати, показали попередні результати на комп’ютері.

Процедура зайняла два візити — і я був у шоці, наскільки це змінило мій вигляд. Зуби стали рівними, акуратними, але при цьому виглядали природно. Ніхто навіть не здогадується, що щось змінювалось — всі думають, що я просто відбілив зуби.

Тепер з упевненістю дивлюся в дзеркало. Можу сказати, що це була одна з кращих інвестицій у себе. Якщо вам хочеться мати красиву посмішку без складних процедур — вам точно сюди. Це стоматологія в Дніпрі (https://dantistclinic.com.ua/ua/), де дійсно змінюють ставлення до себе.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: