Четверг, 19.10.2017, 03:55
электроника
Форум Мой профиль
РегистрацияВход/Выход

Вы вошли как Гость · Группа "Гости"Приветствую Вас, Гость · RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 84 из 100«12828384858699100»
Модератор форума: Катран, SITH, Denis_K 
Форум » Схемотехника » Аудиосистемы. Усилители. » усилок на tda 7294 (не работает усилок на tda 7294)
усилок на tda 7294
Санек93Дата: Воскресенье, 29.01.2012, 17:14 | Сообщение # 1246
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 706
Репутация: 12
Статус: Offline
Старый, ты собрал сколько каналов. Не работают оба?
Еще ищи плохую пайку.
 
Denis_KДата: Четверг, 02.02.2012, 15:22 | Сообщение # 1247
Мастер
Группа: Администраторы
Сообщений: 2276
Репутация: 811
Статус: Offline
Старый, как говорится specially for you wink

 
drumatizaciaДата: Среда, 08.02.2012, 20:55 | Сообщение # 1248
Решил остаться
Группа: Пользователи
Сообщений: 73
Репутация: 0
Статус: Offline
хто качав плату,ніжки мікросхеми зійшлись з виводами на платі?бо в мене получилось шо відстань між ніжками менша ніж відстань між виводами на мікросхему)може мікросхеми різні є?)
 
MarsikДата: Среда, 08.02.2012, 22:29 | Сообщение # 1249
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 954
Репутация: 1
Статус: Offline
відсатнь між ножками мікросхеми 2.5мм
між заднім і переднім рядом 0.5см

Добавлено (08.02.2012, 22:29)
---------------------------------------------

Quote (drumatizacia)
ніжки мікросхеми зійшлись з виводами на платі

ахахах ти напевно масштаб при друку плати не зменшив із 100% до 70%????
 
drumatizaciaДата: Пятница, 10.02.2012, 11:25 | Сообщение # 1250
Решил остаться
Группа: Пользователи
Сообщений: 73
Репутация: 0
Статус: Offline
аха)може й так)ато довелось попередньо на попередньо витравлену плету ніжки мікросхеми трохи розсунути)

Добавлено (09.02.2012, 09:58)
---------------------------------------------
блін,точно,там ж навіть картинка прикріплена шо зменшити до 70%)я навіть не звернув уваги)

Добавлено (10.02.2012, 11:25)
---------------------------------------------
блін...ващє жесть!!!!!!витравив заново плату,все по розмірах,нові деталі вплоть до мікросхеми!все акуратно,дорожки цілі,продхвонив!місця пайки залиті зашибісь!думаю ну все,хоч цей працюватиме,підключив ввечері,(ну як ввечері,в 2 год. ночі),нуль,тишина,тільки там десь далеко хрипить....забив кароч,зоанку проснувся втомі всьому бардаку,включив ще раз,попередньо не розпаюючи,і почув спів...пташиний,таке враження шо в коробці птаххи співали!шо за...? angry

 
drumatizaciaДата: Пятница, 10.02.2012, 12:17 | Сообщение # 1251
Решил остаться
Группа: Пользователи
Сообщений: 73
Репутация: 0
Статус: Offline
фото

Добавлено (10.02.2012, 12:17)
---------------------------------------------
http://zalil.ru/32679054
ось відео як динамік свистить

Прикрепления: 4575630.jpg(122Kb) · 5303671.jpg(119Kb) · 0761113.jpg(164Kb)
 
DinoДата: Пятница, 10.02.2012, 15:28 | Сообщение # 1252
Новенький
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Собрался собрать этот усиль по этой печатке. Подскажите как сделать два канала? Просто собрать 2 таких схемы? Тогда как их соединить вместе?
Прикрепления: 1940199.jpg(24Kb)
 
drumatizaciaДата: Пятница, 10.02.2012, 17:14 | Сообщение # 1253
Решил остаться
Группа: Пользователи
Сообщений: 73
Репутация: 0
Статус: Offline
а діод КД522 А чи Б??
 
MarsikДата: Пятница, 10.02.2012, 18:20 | Сообщение # 1254
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 954
Репутация: 1
Статус: Offline
Quote (Dino)
Собрался собрать этот усиль по этой печатке. Подскажите как сделать два канала? Просто собрать 2 таких схемы? Тогда как их соединить вместе?

Слбрать две таких схеми (два усилителя). А зачем их соединять вместе!? Подключить питания. Дать вход ЛК на один усилитель ЛК на другой....
Quote (drumatizacia)
а діод КД522 А чи Б??

Немає різниці (піде практично будь який кремнієвий).
 
Санек93Дата: Пятница, 10.02.2012, 22:06 | Сообщение # 1255
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 706
Репутация: 12
Статус: Offline
drumatizacia, не знаю. Ищи теперь с источником сигнала, может джек криво припаял или не правильно.(у меня было такое smile )
Источник звука от сети питаеться? Если да попробуй источник телефон например. Может у тебя в трансформаторе витки замыкают.(тоже было у меня такое. Когда от сети источник - был шум всякий и тихо музыка слышна, когда от телефона все нормально было).
Dino, два канала отдельно, а потом к каждому каналу подводишь питание от одного источника.


Сообщение отредактировал Санек93 - Пятница, 10.02.2012, 22:08
 
drumatizaciaДата: Суббота, 11.02.2012, 01:58 | Сообщение # 1256
Решил остаться
Группа: Пользователи
Сообщений: 73
Репутация: 0
Статус: Offline
та пробував і до компютера,і до телефона-результат один)все таки схильний до несправності джерела живлення,кароч в понеділок віддам ті два підсилювачі знайомому,він шарить в техніці)мож я помилок наробив,але як то кажуть будем вчитись на своїх помилках)
+ще великі надії покладаю на то шо електроліти пробиті)бо мало шо вони зараз на тих радіоринках продають)
+хто знає як конденсатори на справність провіряти?
 
MarsikДата: Суббота, 11.02.2012, 02:02 | Сообщение # 1257
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 954
Репутация: 1
Статус: Offline
Quote (drumatizacia)
+хто знає як конденсатори на справність провіряти?

мультиметром ( в мене до 200мкф міряє)
здається можна прозвонювати так як діоди мають просто цифри бігати
і я пробував ще один варіант зарядити і підключити світлодіод чи лампочку або вольтметром спостерігати як розряджається
 
Санек93Дата: Суббота, 11.02.2012, 09:26 | Сообщение # 1258
Знающий
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 706
Репутация: 12
Статус: Offline
drumatizacia, я ставлю на мультиметре самое большое сопротивление. Затем разряжаю конденсатор (замыкаю ножки) и подсоединяю к нему. Цифры должны увеличиваться. Чем больше ёмкость тем медленнее увеличиваеться. Я проверял так даже 0.1 мкФ, просто оно очень быстро.
 
drumatizaciaДата: Суббота, 11.02.2012, 13:34 | Сообщение # 1259
Решил остаться
Группа: Пользователи
Сообщений: 73
Репутация: 0
Статус: Offline
Quote (Санек93)
мультиметром ( в мене до 200мкф міряє)

а в мене тільки до 20мкф)
Quote (Санек93)
я ставлю на мультиметре самое большое сопротивление. Затем разряжаю конденсатор (замыкаю ножки) и подсоединяю к нему. Цифры должны увеличиваться. Чем больше ёмкость тем медленнее увеличиваеться. Я проверял так даже 0.1 мкФ, просто оно очень быстро.

теж так пробував,і статттю читав про це,але так і не ввшарив)
+ше чув можна на мультиметрі вольтметр виставити,щупи до конденсатора зберігаючи полярнісь,він має заряджатись,тобто напруга збільшується,і потім раптово на нуль,і знов)
хтось шось чув про таке?)
 
Oleh55Дата: Суббота, 11.02.2012, 14:20 | Сообщение # 1260
Решил остаться
Группа: Радиолюбитель
Сообщений: 21
Репутация: 0
Статус: Offline
А можно питать усилку от трансформатора, который я выдрал из Амфитон 50у202с?
там обмотки 20-0-20,30-0-30.
 
Форум » Схемотехника » Аудиосистемы. Усилители. » усилок на tda 7294 (не работает усилок на tda 7294)
Страница 84 из 100«12828384858699100»
Поиск: